Onze diensten

Als u van plan bent om een product te kopen dat in Nederland is, of over de hele wereld, kan Nadir Trading u hiervan voorzien door middel van:

De hoge kwaliteit en concurrerende prijzen.

Het zoeken van fabrikanten die aan uw behoefte voldoen.

Het spreken van uw taal; u hoeft zich geen zorgen te maken over de communicatie.

Met onze diensten kunt u tijd en geld besparen door reizen naar Europa te vermijden.

Onze missie is om de beste producten tegen de beste prijzen te vinden.

Onze missie is om de goederen te begeleiden, te inspecteren en klaar te maken voor internationale verzending, ze op te volgen en hun aankomst te verzekeren.

Wij bieden concurrerende verzendkosten.

We volgen bankoverschrijvingen en zorgen voor hun aankomst.

Wij zorgen naast de internationale vrachtbrief voor de afgifte van alle benodigde documenten in het importland; zoals de factuur, paklijst, certificaat van oorsprong, kwaliteitscertificaat, milieucertificaat, internationaal inspectiecertificaat.
We bieden de klant een extra service, na voorafgaand akkoord met hem, door hem te hosten en zakelijke bijeenkomsten met de fabrikanten voor te bereiden.

We bieden extra service aan de klant door een specifiek product te zoeken volgens de speciale specificaties die ze vragen.

We onderscheiden ons door uitstekende dienstverlening en het opbouwen van een groot en betrouwbaar netwerk van relaties met bedrijven in de Europese Unie, het Midden-Oosten, Noordoost Afrika, Thailand en China.

Vertrouwen is de basis van ons succes.